Teknoloji

Şampiyonlar Ligi’nde Süper Hafta Sona Erdi!


İKİ TAKIM ZİRVEDE

Ligin yeni takımı FUT Esports ve son şampiyon DenizBank İstanbul Wildcats, geçen harika haftanın ardından liderliği paylaştı. Her iki takım da haftayı üçer galibiyetle tamamlayarak toplamda sekizinci galibiyetlerine ulaştı.

FUT Esports ve DenizBank İstanbul Wildcats, ligin bitimine iki hafta kala sezon finallerine katılmayı garantiledi.

Şampiyonluk yarışmacılarından Papara SuperMassive, harika bir haftada çıktığı dört maçta sadece bir galibiyet alabilmiş ve yokuş yarışında ciddi bir sakatlık yaşamıştı.

Beşiktaş Sürpriz

Sezona iki Koreli oyuncuyla başlayan Beşiktaş, ilk haftalarda skor tablosunun son sırasındaki yerini buldu. Korkunç ayrılığın ardından NuQ, Ksaez ve Absolute transferleriyle beşli yerli formülüne dönen ekip, muhteşem haftada büyük bir sürpriz yaptı.

Beşiktaş, muhteşem bir haftada oynadığı dört müsabakanın üçünü kazanmayı başardı. Üç galibiyetten ikisi, şampiyonluk yarışmacısı olarak görülen FUT Esports ve Papara SuperMassive’e karşı alındı. Beşiktaş aldığı öne çıkan galibiyetler nedeniyle ligde değerli bir şampiyonluk adayı olarak tanımlanmaya başlandı.

LİG AŞAMASINDA SON İKİ HAFTA

Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasının tamamlanmasına sadece iki hafta kaldı. Lig etabının tamamlanmasının ardından ilk altı sırayı alan gruplar sezon finaline katılmaya hak kazanacak.

Ligde 6. hafta maçları 9 ve 10 Mart tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmalar Youtube’da LoLespor’da ve Twitch’te RiotGamesTürkçe’de canlı yayınlanacak.

haber-halkapinar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu