Haber

Muğla Büyükşehir Ekipleri Vatandaşları Sandıklara Taşıyacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacak hasta, yatalak ve engelli vatandaşları tam donanımlı hasta ve engelli taşıma araçlarıyla sandık başına götürecek.

Muğla’nın 13 ilçesinde ikinci sınıf Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacak hasta, yatalak ve engelli vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi’nin tam donanımlı hasta ve engelli ulaşım araçları vatandaşların hizmetinde olacak. Büyükşehir Belediyesi, 28 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak yatalak, hasta ve engelli vatandaşları 19 hasta nakil ambulansı, hasta ve engelli nakil aracı ve 52 işçiyle sandık başına götürecek.

Büyükşehir Belediyesi’ne 444 48 01 Davet Merkezi üzerinden ulaşan vatandaşlar, seçim günü evlerinden alınarak oy kullanacakları sandıklara götürülecek. Ulaşım hizmeti ilçelerin ortasında değil, sadece ilçe içinde yapılabilir. Büyükşehir ekipleri, uzman ekiplerle vatandaşların seçimlerde demokratik haklarını kullanmaları ve sandıklara sağlıklı bir şekilde ulaşmaları için görev başında olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

mezitliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu