Haber

Kuşadası Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Kuşadası Belediyesi ekiplerince farklı noktalarda yürütülen yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hava üslerinin yol yapımına uygun olduğu dönemi en verimli şekilde değerlendirmek için belirlenen program dahilinde fazla mesai yapan gruplar, Kuşadası’na sağlıklı bir altyapı ve üst yapı kazandırıyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından kent merkezi ve merkeze uzak mahallelerde yürütülen yol yapım ve yenileme çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karaova ve Soğucak Mahalleleri ile eş zamanlı olarak Kadınlar Denizi Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. . Gruplar, Karaova Mahallesi’nde bulunan 4538 Sokak ve bağlantı yolunun ardından yaklaşık 5 bin metrekarelik 4602 Sokak ve bağlantı yollarında sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Bayanlar Deniz Mahallesi’nde ise Fen Bilimleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta sathi kaplama yapacakları 580 Sokak ve bağlantı yollarında tesviye işlemlerini tamamlayarak PMT malzemesi döşemeye başladı. Ekipler, yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik alanı kapsayan yol yapım çalışmasını en kısa sürede tamamlayacak.

28 yıldır Kadınlar Denizi Mahallesi’nde ikamet eden 80 yaşındaki Fehmi Kocatürkmen, Kuşadası Belediye Başkanı önderliğinde kentte yürütülen çalışmaları takdir ettiğini belirterek, “Eşim ve çocuklarımla burada yaşıyorum. Ekipler uzun süredir tozlu olan sokaklarımızı yapıyorlar çok memnun kaldık kendilerine teşekkür ediyoruz Belediye Başkanımız Ömer Günel çok çalışkan bir belediye başkanı destekliyoruz işini çok beğeniyoruz destek olmaya devam edeceğiz o.” – AYDIN

kosk-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu