Yaşam

Demet Özdemir’in Oyunculuğunu Konuştuğu Adım Farah İlk Bölümünden Yorumlar

Fox TV’nin merakla beklenen yeni projesi ‘Adım Farah’ bu akşam izleyicisiyle buluştu. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in paylaştığı yapım, başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeyi başardı. Konusu ile izleyicilerin ilgisini çeken dizinin ilk bölümü için yorumları sizler için derledik.

İçeriği alın.

FOX TV’nin ‘Temizlikçi Kadın’ dizisinden uyarlanan yeni projesi ‘Adım Farah’ bu akşam itibarıyla izleyicisiyle buluştu.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’i bir arada izleyeceğimiz dizide başarılı oyunculara Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli eşlik ediyor.

Doğup büyüdüğü İran’dan kaçak yollardan Fransa’ya kaçmak zorunda kalan Farah’ın İstanbul macerasını konu alan dizide, nadir görülen bir bağışıklık sorunu olan oğluyla birlikte hayatta kalmaya çalışan çaresiz ama güçlü bir anne olan Farah’ı Demet Özdemir canlandırıyor.

Öte yandan kabahatler dünyası ile küçük yaşta tanışan, Farah ile tanıştığı an hayatı değişecek olan Tahir Lekesiz karakterine Engin Akyürek hayat veriyor.

Yarattığı heyecanla soluksuz izlenen yeni dizi sosyal medyadan övgü dolu yorumlar aldı. Birbirinden ilginç dizilerden yorumları sizler için derledik.

Adım Farah’ın gözyaşlarının sel gibi aktığı ilk bölümünü nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu