Haber

Ticaret Bakanı Bolat: Gazze’nin uluslararası koruma altına alınması büyük önem taşıyor

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Maalesef Gazze’nin yüzde 30’u yok edildi. Bu gerçeği tüm dünyanın görmesi ve Gazze’nin uluslararası koruma altına alınması büyük önem taşıyor.” söz konusu.

Bakan Bolat, AK Parti Gaziantep İl Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti’nin 21 yıldır iktidarda olduğuna işaret eden Bolat, örgütünün vatandaşa güven vererek halkın sorunlarını çözmeye çabaladığını belirtti.

Bolat, Türkiye’nin itibarının çok yüksek olduğunu vurgulayarak, dünyanın her yerinde saygı duyulduğunu ve saygı duyulduğunu ifade etti.

Partisinin birçok zorluğa ve engellemeye rağmen iktidarını korumayı başardığını anlatan Bolat, Türkiye’nin zor bir dönemden ve süreçten geçtiğini söyledi.

“Türkiye’ye ve İslam ülkelerine çok önemli bir sorumluluk düşüyor.”

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki gösteren Bakan Bolat, şunları söyledi:

“Filistin’deki zulmü görüyorsunuz. İsrail ordusu tarafından Gazze’de ayrım gözetmeksizin masum insanlar ve şehirler bombalanıyor. Maalesef şu anda Gazze’nin yüzde 30’u yok edildi, bu gerçeği tüm dünyanın görmesi ve Gazze’nin işgal altında olması büyük önem taşıyor.” uluslararası koruma.” Burada Türkiye’ye ve İslam ülkelerine çok önemli bir sorumluluk düşüyor. Cumhurbaşkanımız, Gazze’de sivillerin ve şehrin korunması, akan kanın durdurulması için Dışişleri Bakanımızla birlikte gece gündüz yoğun bir şekilde çalışıyor. Güçlü bir ekonominiz, güçlü bir askeri gücünüz ve güçlü bir siyasi yönetiminiz varsa, dünyanın “Sözleriniz dinleniyor arkadaşlar. Bugün Türkiye, sözü kulaktan kulağa dinlenen etkili, güçlü ve saygın bir ülke konumuna ulaştı.” Liderleri ve yönetimiyle tüm dünyaya, 21 yıldır bunun için çalışan tüm kurumlarımızdan, bugüne kadar görev yapan tüm AK Parti ekiplerinden Allah razı olsun diliyoruz.”

“Görevimizi yapacağız”

Bolat, partililerden çalışmalarına ara vermeden devam etmelerini istedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in kısa sürede yaralarını sararak çevre illere destek olur duruma geldiğini belirten Bolat, şöyle devam etti:

“Gelecekteki tüm amacımız Türkiye’nin bu topraklarda sonsuza kadar vatanımız, vatanımız olarak sonsuza kadar var olmasını, bizden sonraki nesillerin de sulanan bu topraklarda özgür, refah, huzur ve sağlık içinde yaşamasını sağlamaktır. Şehitlik kanıyla biz görevimizi yapacağız, bizden sonrakiler de görevlerini yapacaklar ve bu dönem inşallah kıyamete kadar devam edecek.”

Partisinin Gaziantep’te 235 bin üyesi olduğu bilgisini paylaşan Bolat, örgütün üye sayısının daha da artmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

haberselim.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu