Haber

Şile Belediye Başkanı Ocaklı: “Marka ilçe olma hedefine doğru koşuyoruz”

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) – 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yeniden adayı olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim faaliyetleri kapsamında “Esnaf Buluşmaları” programının ilki için Cumhuriyet Caddesi’nde bir grup esnafla bir araya geldi. Aşamalı olarak gerçekleştirilecek “Esnaf Buluşmaları” kahvaltı programıyla başlarken, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Uzun yıllar siyasetin her kademesinde yer aldım ve AK Parti Şile İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Yaklaşık 15 yıldır, 2019 yılında Şile halkının teveccühü ve desteğiyle Belediye Başkanı seçildim.

İki buçuk yılı aşkın süredir kaybedilen zamanın yanı sıra, yeni dönemde de yapılacak çok iş olduğunu söyleyerek, Allah izin verirse ve milletimiz de görevimize devam etmemizi uygun görürse. Doğal afetler, salgın hastalıklar ve benzeri olaylar karşısında her zaman olduğu gibi Halkımıza ve İlçemize hizmet etmeye devam edeceğim. Ama şunu özellikle belirtmek isterim ki, “Ben de esnaftan geliyorum.”

İLÇEMİZİN GELİŞİMİ İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Esnaf Buluşmaları” programlarının ilkini Şile esnafıyla bir araya gelerek gerçekleştirdiklerini ve bu toplantıların etaplar halinde devam edeceğini belirtti: “Şile’nin dünü, bugünü ve yarınını düşünürsek nasıl bir hedefimiz var? Şu ana kadar hayata geçirdiğimiz çalışmalarla Şile’nin marka değeri artacak mı?” Önümüzdeki dönemde de ilçemizin ve esnafımızın kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “İlçemizin turizm potansiyelini, ekonomisini, yatırımını ve marka değerini siz değerli sokak esnafımızın desteğiyle geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR BELEDİYELİK İÇİN ESNAFLARIN ÖNERİLERİ DİNLENDİ

Katılımcı yönetim anlayışıyla Şile’de yaşayan vatandaşlarla çeşitli programlarda, Adım Adım Yerinde Hizmet etkinliklerinde ve halk günlerinde bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, taleplere yanıt verdi İlçeye ve vatandaşlara daha kapsamlı, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet verebilmek adına kendisine yönlendirildi. Görüş, öneri ve talepleri dinleyen Lider İlhan Ocaklı, tek amaçlarının Şile ve halkına daha fazla hizmet vermek ve bu keyifli ilçe için daha çok çalışmak olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu