Haber

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek ve yönetimini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek ve yönetimini ziyaret eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçeye yönelik gerçekleştirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek ve yönetimini ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer’in katıldığı ziyaretle ilgili olarak Başkan Kayda, “‘Üreten Belediyecilik’ ilkemize bağlı kalarak, güzel şehrimize verdiğimiz hizmetler hakkında ilçe teşkilatımıza bilgi verdik. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli.Parti teşkilatımız Ülkü “Ocaklarımızla, belediye kadromuzla Salihli’miz için gece gündüz çalışıyoruz; Millet İttifakımız ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte güzel şehrimize büyük yatırımlar kazandırıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. MHP Salihli İlçe Liderimiz Halil Tüfek’e ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, Belediye Başkanı Zeki Kayda ve başkan yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. -MANİSA

cilimliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu