Haber

PKK liderlerinden Mustafa Karasu’nun tehdidine Murat Kurum’dan sert tepki

AK Parti ve MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da gazete, televizyon ve dijital medya temsilcileriyle bir araya geldi.

Davetliler arasında Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ve Ülke TV Haber Koordinatörü Ayhan Yağızer de vardı. Ateşli, kurumla bir araya gelerek herkesin merak ettiği projeleri dinledi.

“İTTİFAK KURUYORSANIZ GİZLEMEYİN”

Kurum’a, terör suçundan tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın DEM Parti adaylığından çekilme kararı soruldu.

Kurum konuyla ilgili şunları söyledi:

MÜZAKERE VAR MI?

“Dün bu kadar heyecanlanırken neden bugün bu kararı verdi? Pazarlık var mı? Baskı veya talimat var mı?Enstitüye sordu, “Siyaset şeffaf ve demokratik olmalı. İttifak yapıyorsanız saklamayın, PKK’ya güvenmeyin. Milletimiz her şeyi görüyor. Asıl cevap, bölücü terör örgütünün işaret ettiği ittifaka 28 Mayıs’ta milletimizin cevap vermesidir. 31 Mart’ta da cevap verecektir.”dedi.

“Tehditlere boyun eğmedik, boyun eğmeyeceğiz”

Terör örgütünün elebaşılarından Mustafa Karasu’nun kendisine yönelik tehditlerinin hatırlatılması üzerine Kurum, şunları söyledi: “Bölücü terör örgütünün veya diğer örgütlerin tehditlerine hiçbir zaman boyun eğmedik, bundan sonra da asla boyun eğmeyeceğiz.”söz konusu.

havza-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu