Haber

MHP’den İYİ Parti yanıtı: Düne kadar aramızdaydınız…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye “Biz çağırdık eve dönmediniz, memleketin bekası için yerel iktidarda komşu olalım” davetinin ardından başlayan polemik sürüyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, UYGUN Partisi’nden Bahçeli’ye verilen yanıtlara tepki gösterdi.

Partisinin Eskişehir’deki Odunpazarı İlçe Kongresi’ne katılan Yönter, GÜZEL Parti ile ilgili şunları söyledi: “Eğer samimiyet mücadelesi veriyorsak, sözlerimiz, özümüz, hedeflerimiz de samimi olmalı, çağrılarımız da samimi olmalı. lider telefon açtı.’Biz aradık.Eve gelmedin,yerel iktidarda komşu olalım,ülkenin bekası için’ dedi.Birçok açıklama yapıldı.Saçmalarla dolu,dolu dolu. Olur mu? Bölücülerle aynı masaya oturursunuz, teröristlerle aynı evi paylaşırsınız, MHP’ye gelince komşu olmaktan kaçınırsınız, İYİ Parti’ye davet edersiniz.”

‘Rezaletten başka yapacak bir şeyiniz yok’

İzzet Ulvi Yönter, çağrılarını yinelediklerini ifade ederek, şöyle devam etti: “Türkiye’nin bekası için yerel iktidarda komşu olalım. Gittiğiniz yol yol değil. Rezalet Saygıdeğer bir devlet adamı diyor ki Ortadoğu’da bir miting varsa, bu toplantıya isminizle davet edilirseniz, toplantıya gittiğinizde masaya geldiğinizde adınız masada yoksa bakın. menüde adını mutlaka orada göreceksin Yahu adın menüde yazıyor sana menü yapmışlar üstelik sofradasın hindi yemek isteyenler var onların yanında hindi var Menü.Nasıl bu işin bir parçası olacaksınız?Bölücüyle aynı sofrayı paylaşıyorsunuz da bizimle komşuluk hukukunu paylaşamıyor musunuz?Düne kadar aramızdaydınız.ÂLÂ Partisine oy veren tüm hemşerilerimiz ve CHP için, Genel Önderimizin davetine kulak verdi, verecektir.Türkiye büyük bir diriliş sürecindedir. Türkiye yükseliş sürecinde. Yükselişimizi, dirilişimizi, ilerlememizi kimse engelleyemez.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu