Haber

Mesut Özil’den Cristiano Ronaldo’yu Eleştirenlere Tepki: “Yalnızca Dikkat Çekmek İsteyenler…”

Başakşehir forması giyen ve Türkiye’de istediği futbolu oynayamayan Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’ya takviye verdi. Dünya Kupası’nın en çok konuşulan ismi Ronaldo’nun eleştiri okları altındayken Mesut Özil’in yaptığı açıklama beğeni topladı.

Dünya Kupası’nda yer almamasına rağmen Katar’da adından sıkça söz ettiren Mesut Özil, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’ya destek verdi.

Mesut Özil, eski Real Madrid takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’yu kucakladı. Mesut Özil yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Cristiano’ya verilen olumsuz haberlerin sebebini anlamıyorum. Artık önemi olmayan yorumcular onun adını kullanarak tıklama ve dikkat çekmeye çalışıyor.”

Yakında 38 yaşına girecek ve bu dönemde artık 50 gol atmıyor olması sürpriz olmamalı, değil mi? Her futbolsever, onun 20 yıldır dünya standartlarında futbol oynadığını görmekten memnun olmalı.”

“Yeni nesilde kimsenin onunla boy ölçüşebileceğini düşünmüyorum. O sonsuza kadar kendi kategorisinde kalacak.”

“Yeni nesilden kimsenin onun istatistikleriyle boy ölçüşebileceğini düşünmüyorum. Herkes tarihteki büyük sporculara saygı göstermeli.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu