Haber

Küçükçekmece Belediyesi Ulaşım Ağlarını Geliştirmek İçin Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Küçükçekmece Belediyesi, kentlileri kaliteli ulaşım ağlarıyla buluşturmak amacıyla asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede son 4 yılda 113 kilometrelik ortalama genişliği 6 metre olan yol 130 bin ton asfaltla yenilenirken, 435 bin metrekarelik alanda asfalt yama çalışması yapıldı. 83 bin 500 ton asfalt.

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut cadde ve caddelerde çökmeler, altyapı ve üst yapı bozulmaları tespit ederek 24 saat asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Kasaba halkının yaşam kalitesini ve konforunu artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, şunları söyledi:

“İlçemiz genelinde özellikle yaz boyunca yoğun trafik akışının olduğu yerlerde cadde ve sokaklarda tadilat ve yerel asfalt yama çalışmalarına devam ediyoruz. Öncelikle bu çalışmalar ihtiyaç odaklı ve programlı bir şekilde devam ediyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde özveriyle yolumuza devam ediyoruz.İşlerini sürdüren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Üst yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt serim çalışmalarının ardından araç ve yayaların trafik güvenliğini sağlamak için yollara trafik çizgileri çekiliyor. Bu kapsamda son 4 yılda kent genelinde 91 bin metre yolda trafik hattı çalışması yapıldı.

buharkent-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu