Haber

Kılıçdaroğlu bizzat açıkladı! Özgür Özel’in dışında CHP Genel Başkan adaylığını bir isim daha açıklayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eğitimdeki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay’ı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığına Özgür Özel’in yanı sıra bir ismin daha aday olacağını belirtti.

ÖZGÜR ÖZEL YARIN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

CHP’de değişim hareketinde yer alan Grup Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve sonrasında yaptığı açıklamada, “15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenleyeceğim” demişti. Yarın 30 milletvekiliyle kamera karşısına geçmeye hazırlanan Özel’in başkanlığa adaylığını açıklaması beklenirken kulislerde başka bir ismin adaylığını açıklayacağı konuşuluyor. Kılıçdaroğlu’nun “yeni aday” açıklaması söylentileri doğruladı.

CHP’DE LİDERLİK İÇİN BİR ADAY DAHA

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay ile birlikte eğitimdeki sorunlara dikkat çekmek için kamera karşısına geçen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in yarınki basın toplantısıyla ilgili soruyu yanıtlarken, CHP genel başkanlığına bir ismin daha adaylığını açıklayacağını doğruladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu