Haber

İYİ Parti kurucuları Dr. Yıldız’dan videolu istifa!

İSTANBUL (İGFA) –Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği’nden istifa eden Dr. Taylan Yıldız, kurucusu olduğu İYİ Parti’den de istifa etmişti.

Yıldız, sosyal medya hesabından bir görüntü paylaşarak istifasını duyurdu.

Sorununun bireysel değil sistemsel olduğunu belirten Yıldız, “Benim bir sorunum daha var: Ankara gençleri duymuyor…”

“Hangi adayın en çok oyu aldığını ölçmüyoruz” diyen Yıldız, “Üyelere sorduk diyoruz ama katılım az, isim listeleri cebimizde parti içi demokrasi oynuyoruz” dedi.

Seçim döneminde Millet İttifakı’na zarar verme korkusuyla istifa kararını ertelediğini belirten Yıldız, “Artık bir şeyler yapma zamanı, hassasiyetleri bekleme değil” diyerek şöyle devam etti:

“Ankara sisteminde ne gündeminiz ne değerleriniz ne de dertleriniz sağır kulaklarla duyulmuyor. Bu seçimden sonra büyük değişiklikler için oy vermenin yeterli olmadığını anladık. Yeni yollar açmak gerekiyor. Dün dündü. , bugün yeni şeyler söylememiz gerekiyor.Yıllardır yaptığım gibi siz gençlerin sesi olmaya çalışıyorum.Sizin için projeler üretmeye ve siyasette emek vermeye devam edeceğim. Ancak mevcut siyasi zihniyetle bu olmayacak. Bu yüzden istifa ediyorum.”

Hatırlanacağı üzere Yıldız, 15 Mart 2023 tarihinde Sarıyer ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliklerinden istifa etmişti.

https://twitter.com/taylanyildiz/status/1670675796506075137

haber-bozdogan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu