Ekonomi

İlk Halka Arz Fiyatlandırması: Tanesi 6 Dolardan 1,33 Milyon Hisse

Perfect Moment Ltd. (NYSE American: PMNT) bugün, 1.334.000 adet hisse senedinin ilk halka arzının, hisse başına 6,00 $’lık ilk halka arz fiyatıyla fiyatlandırıldığını, bunun sonucunda sigorta indirimleri düşülmeden önce yaklaşık 8 milyon $’lık toplam gelir elde edildiğini duyurdu. masrafları teklif ediyor. Buna ek olarak Perfect Moment, herhangi bir fazla talebi karşılamak için sigortacılara, halka arz fiyatından sigortacılık indirimi düşüldükten sonra 200.100 ek adi hisse senedi satın almaları için 45 günlük bir seçenek sağladı.

Şirket, gelirleri işletme sermayesini artırmak, satış ve pazarlama girişimlerine fon sağlamak ve genel ve idari giderleri yönetmek amacıyla genel kurumsal faaliyetler için kullanmayı planlıyor.

Hisselerin 8 Şubat 2024’te NYSE American’da “PMNT” sembolü altında işlem görmeye başlaması planlanıyor. Tüm standart kapanış koşullarının karşılanması durumunda arzın 12 Şubat 2024’te tamamlanması bekleniyor.

ThinkEquity ve Laidlaw & Company (UK) Ltd., teklifin ortak baş yöneticileri olarak görev yapıyor.

Hisselere ilişkin S-1 Formu kayıt beyanı Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (“SEC”) sunuldu ve onaylandı. Teklif yalnızca izahname yoluyla yapılmaktadır. Mevcut olduğunda, en son izahnamenin kopyaları ThinkEquity, 17 State Street, 41st Floor, New York, New York 10004 adresinden talep edilebilir. Nihai izahname SEC’e sunulacak vehttps://www.sec.govadresindeki internet sitesinden ulaşılabilir.

Bu duyuru, bir satış teklifi veya bir satın alma teklifi talebi anlamına gelmediği gibi, bu tür bir teklifin, talebin veya satışın kayıt veya uyum öncesinde yasaklandığı herhangi bir yargı veya yargı bölgesinde bu menkul kıymetlerin satışını da teşkil etmez. söz konusu yargı yetkisinin veya yargı yetkisinin menkul kıymet hükümleri. söz konusu olmayacaktır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla üretilmiş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu