Haber

Fatih Altaylı’dan Filenin Sultanlarını Hedef Alan Diyanet Görevlisine Tepki

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube’da yayınladığı videoda, tarihi başarıya imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı hedef alan Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilisine büyük tepki gösterdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Sırbistan’ı mağlup ederek Avrupa’nın en büyük takımı oldu.

İnternetin Sultanları’nın bu tarihi başarısı Türkiye’nin belli kesimlerinde yankı uyandırıyor. Son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı’nda hukuk müşaviri olan bir kişi, “18-20 yaş arası kız çocuklarına bacakları çıplak milletin önünde voleybol maçı izleteceksiniz, buna ‘meç’ diyeceksiniz” dedi. Milli takım mı, yoksa padişah mı bilmiyorum. “Bu ayıptır, günahtır.” İfadelerini kullandı.

Altaylı, “Benim vergilerimden bu şekilde insanların boğazına geçen bir kuruş varsa haram olsun. Boğazına girmiyorsa kıçına girsin. Yapamasınlar” dedi. onu dışarı çıkarmak için.” söz konusu.

Fatih Altaylı şöyle devam etti: “Bunlar sakalsız erkeğin şehvet uyandırdığını söyleyen insanlardır. Sakalsız bir adama asılan sapık başkasına ne yapmaz? İki erkeğin el sıkışmasını bile sakıncalı bulan tiplerdir bunlar. “Zaten hiçbir sporu normal görmeleri mümkün değil.”

Altaylı, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Seni bulurlarsa seni de beni de alırlar. Binalarına girmeye korkuyorum. Mahkemede falan onlarla karşılaşırsam arkama ince kravat takarım. Asıl sorun bu manyakların kurumlarda etkili pozisyonlara atanmasıdır. “Normalde akıl hastanesine kapatılacak erkekler bizim vergilerimizle besleniyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu