Haber

En zengin kadınların listesi

ABD merkezli Forbes dergisi, güçlü kadın listesiyle yeniden dikkatleri üzerine çekti. Kardahian ve Jenner ailesinden isimler de bu yılki listeye girdi.

Taylor Swift, 740 milyon dolar

17 yıllık müzik kariyeri boyunca birçok rekora imza atan ve aldığı ödüllerle tarihe geçen Amerikalı müzisyen Taylor Swift, 740 milyon dolarla müzik bölümünün en zengin ikinci kadını oldu. Swift, listede genel olarak 34. sırada.

Kylie Jenner üst üste 6. kez listede

Keeping Up with The Kardashians adlı realite programı ile dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner, listede üst üste 6. kez yer aldı. Jenner, 680 milyon dolar gelirle 38. sırada yer alıyor.

Kim Kardashian 1.2 milyar dolar

Lüks moda markalarıyla yaptığı işbirliğiyle sık sık gündeme gelen reality show yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, 1.2 milyar dolarla listede 21. sırada yer aldı.

Rihanna 20. sırada

Şu anda ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, 20. sırada yer aldı. SavageX Fenty iç giyim markası ve Fenty Beauty markasının sahibi olan müzisyen, 1.4 milyar dolarlık kârıyla dünyanın en zengin kadınları listesinde yer alıyor.

Beyonce 540 milyon dolar

Şu sıralar Rönesans adlı dünya turnesi ile hayranlarıyla buluşan Beyonce, listede 48. sırada yer alıyor. Forbes’a göre müzisyenin toplam geliri 540 milyon dolar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu