Ekonomi

BtcTurk yeni hizmetlerini tanıttı

Bu yıl 10’uncu yılını kutlayan BtcTurk, temmuz ayında başlattığı yeni hizmetlerin detaylarını iki ayrı reklam filmiyle tanıttı.

BtcTurk Kripto filminde pratikliği ön plana çıkaran ‘Basit Alım Satım’ özelliği ön plana çıkarılırken, 7/24 canlı destek ve mutabakatlı 7 bankadan hızlı bir şekilde para transferlerinin yapılabildiğinin altı çiziliyor.

BtcTurk Pay’de uygulamanın en büyük özelliklerinden biri yatırımcı hisse sattığında parasının hesabına geçmesini iki gün beklemeden anında almasıdır. Ayrıca 7/24 para transferi ve canlı destek hizmetleri de öne çıkıyor.

BtcTurk, yeni nesil self-servis finansal hizmetler kuruluşu olarak yoluna devam edeceğini duyurdu. Şirket, BtcTurk Kripto uygulamasıyla kripto para alım satım platformu olarak hizmet vermeye devam ederken, aynı zamanda klasik sermaye piyasalarına yönelik yenilikçi hizmetler sunuyor ve BtcTurk Pay uygulamasıyla da hisse alım satımına aracılık ediyor. BtcTurk Kripto, Eliptik Yazılım A.Ş. Uygulama olarak BtcTurk Pay, Eliptik Yatırım Menkul Pahalar A.Ş.’dir. Bir uygulama olarak çalışır.

Yönetmenliğini Arda Erdik’in yaptığı çekimler İstanbul’da bir günde tamamlandı. BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, “Kısa bir süre önce ‘Her Zaman Daha Fazlası Var’ sloganıyla 10’uncu yılımızı kutladık ve artık sadece Bitcoin ve kripto para alım satım platformu olarak değil, aynı zamanda yeni nesil self servis finansal platform olarak yolumuza devam ettiğimizi duyurduk. hizmet kümesi. Şimdi de.” “Genişleyen kripto ve paylaşım hizmetlerimizin öne çıkan özelliklerini kamuoyuyla daha detaylı olarak paylaşıyoruz. Tüm yeniliklerimizde olduğu gibi bu yeniliklerle de Türkiye’de yeni açılımlara öncülük edeceğimize inanıyoruz. Finans dünyası” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu