Haber

Bakan Nabati’den deprem bölgesinde sağlanan vergi avantajlarına ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesinde sağlanan vergi avantajlarına dikkat çekerek, “Depremin olduğu ilk andan itibaren deprem bölgesinde bulunuyoruz. Vatandaş olarak tek odak noktamız vatandaşlarımızın tüm yaralarını sarmak. en kısa sürede ve insanımızın her açıdan rahat etmesini sağlamaktır.” sözlerini kullandı.

Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Vergi avantajı sağlayın” önerisine ilişkin Bakanlığımızın bu süreçte attığı onlarca adımı arka arkaya takip edemediniz. deprem bölgesindeki işçilere tavsiye ederim.” değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun deprem bölgesinde vergi tedbiri alınması gerektiğine ilişkin açıklamalarına değinen Nebati, şunları kaydetti:

“Depremin olduğu ilk andan itibaren deprem kuşağındayız. Tek odak noktamız vatandaşlarımızın tüm yaralarının bir an önce sarılması ve insanımızın her açıdan rahat etmesidir. Attığımız kapsamlı adımları buradan takip edebilirsiniz. Bakanlık olarak sadece vergilendirme açısından değil, paylaştığımız linkten her alanda atılan adımlar. İhtiyaçlarınız doğrultusunda yeni adımlar. Kararlılıkla zorlamaya devam edeceğiz.”

Nebati, paylaşımının sonuna Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan “Deprem Sonrası Destekler ve Alınan Tedbirler” başlıklı belgeyi ekledi.

haber-sogut.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu