Ekonomi

Ault Alliance 62 milyon dolarlık Bitcoin madencilik çalışma oranı bildirdi

LAS VEGAS – Ault Alliance, Inc., çeşitlendirilmiş bir holding şirketi. (NYSE American: AULT), bağlı kuruluşu Sentinum, Inc. Şirketinin Ocak 2024’te yaklaşık 121 Bitcoin ihraç ettiğini bildirdi. Madencilik faaliyetleri iki lokasyona yayılıyor; Yaklaşık 65 Bitcoin, Sentinum’un Michigan’daki veri merkezinde, geri kalanı ise Core Scientific, Inc.’de bulunuyor. Şirketteki makinelerden kaldırıldı. Şirket, yaklaşık 42.700 dolarlık mevcut Bitcoin fiyatına göre, yıllık Bitcoin madenciliği çalıştırma oranının yaklaşık 62 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Ault Alliance CEO’su William B. Horne, madencilik operasyonlarının verimliliğine ve performansına dikkat çekti ve belirli madencilik makinelerinin Mart 2024 sonuna kadar stratejik olarak Montana’daki tesislerine taşınacağını belirtti. Bu hamlenin amacı varlıkları optimize etmek ve operasyonel artışı sağlamak. Verimlilik, potansiyel olarak Sentinum’un aylık sonuçlarını iyileştiriyor. Horne ayrıca Ault Alliance hisselerinin piyasa değerlemesinin Sentinum’un şirketin portföyüne kattığı değeri tam olarak yansıtmadığına inandığını vurguladı.

Ault Alliance’ın faaliyetleri arasında Bitcoin madenciliği ve barındırma hizmetleri için bir bilgi merkezi işletmek, savunma, havacılık ve tıp gibi çeşitli endüstrileri destekleyen ürünler sunmak ve lisanslı bir kredi yan kuruluşu aracılığıyla kredi sağlamak yer alıyor.

Bu yazıdaki bilgiler Ault Alliance, Inc.’e aittir. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Ault Alliance, Inc. (NYSE American: AULT), Ocak 2024’te 121 Bitcoin madencisini kapsayan en son raporun da gösterdiği gibi, Bitcoin madencilik yeteneklerini genişletme konusundaki kararlılığını ortaya koydu. AULT hisselerini düşünen yatırımcılar için InvestingPro’nun temel ölçümleri, Bitcoin madencilik yeteneklerinin anlık görüntüsünü sunuyor. Şirketin finansal sağlığı ve piyasa performansı. Sadece 1,35 milyon dolarlık piyasa değeriyle AULT’un mali durumu önemli bir borç yükünü yansıtıyor ve şirket, 2023’ün üçüncü çeyreğinde sona eren son on iki ay itibarıyla 0,02 gibi düşük bir Defter Fiyat katsayısıyla işlem görüyor. %75,93’lük önemli bir gelir artışına rağmen aynı dönemde şirketin faaliyet geliri marjı -%49,29 olarak gerçekleşti; bu da cirodaki büyümeyi operasyonel kârlılığa dönüştürmenin zorluğunu gösteriyor.

Yatırımcılar için yararlı olabilecek iki InvestingPro İpucu, şirketin faiz ödemesini zorlaştırabilecek yüksek borç yükü ve Göreceli Güç Endeksi’ne (RSI) göre aşırı satış bölgesindeki mevcut durumudur ve bu durum, ABD’de toparlanma potansiyeline işaret etmektedir. Fiyat:% s. Hisse senedinin geçen hafta önemli bir düşüş yaşadığı göz önüne alındığında, bu bilgi yatırımcıların AULT’a yatırım yapmanın zamanlamasını ve riskini ölçmesine yardımcı olabilir.

AULT’un finansallarını ve piyasa performansını daha derinlemesine incelemek isteyenler için InvestingPro, %50’ye varan indirim sunan özel bir Yeni Yıl indirimiyle ek ipuçları sunuyor. 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde ekstra %10 indirim kazanmak için SFY24Kupon kodunu veya 1 yıllık abonelikte %10 ek indirim almak için. SFY241 Kupon kodunu kullanın. InvestingPro’ya erişim sayesinde yatırımcılar, Ault Alliance ile ilgili yatırım kararlarını bilgilendirmek için 20’den fazla ek ipucu keşfedebilirler.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

hamamozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu